Kontaktet tona

Ndihma

Telefon & Email

+383 46 929 939

cwspharmacy@gmail.com

Adresa jonë

Zyra kryesore

Kalabri 10000 Prishtinë,
Kosovë

Rrjetet sociale

 

A keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet tona?

CWS Pharmacy ndihmon edhe institucionet shëndetësore lokale, duke furnizuar ilaçe dhe produkte të tjerë të nevojshëm për pacientët e tyre. Në këtë mënyrë, kompania ndihmon në sigurimin e kujdesit të përshtatshëm mjekësor për komunitetin.

    Dëshironi të punoni me ne?

    Na kontaktoni